Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

CSR

Είναι μεγάλη

  • Εταιρική
  • Κοινωνική
  • Προσωπική

ΕΥΘΥΝΗ να συναντάς ανθρώπους και να διατείνεσαι ότι μπορείς να τους βοηθήσεις να βελτιωθούν. Και για εμάς αυτή είναι η εργασιακή μας καθημερινότητα.

Κάναμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δουλειά μας.

Διότι συναντάμε ανθρώπους εφησυχασμένους και θεωρούμε κοινωνική μας ευθύνη την αφύπνισή τους, κοινωνική, εργασιακή και προσωπική. Θέλουμε να εισάγουμε στη ζωή τους την ευθύνη, την ποιότητα, την ευαισθησία, την προσφορά, την απόφαση της ορθής επιλογής. Τους γνωρίζουμε τον εθελοντισμό, τη δυναμική της αγάπης, τη σημασία του πάθους σε ό,τι κάνεις, την ικανοποίηση της προσφοράς. Τους εμπνέουμε και τους παροτρύνουμε να επικοινωνήσουν τη γνώση και την εμπειρία τους. Να διδάξουν στους νέους ακόμα και τα λάθη από τα οποία έμαθαν. Μόνο έτσι οι νέοι άνθρωποι θα οραματιστούν, δε θα αντιμετωπίζουν την επιτυχία ως πιθανότητα ή μόνο ως οικονομική ευμάρεια, αλλά θα την έχουν μπροστά τους ενσαρκωμένη στο πρόσωπο ανθρώπων, που όχι μόνο πέτυχαν εργασιακά αλλά κατάφεραν να ευτυχίσουν προσφέροντας και στηρίζοντας και άλλους.

Μεγαλώστε Έξυπνα Παιδιά με την Καρδιά σας

Στο θέατρο Παλλάς, με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Μηλιόρδου και της υπόλοιπης οργανωτικής επιτροπής. Ομιλία για γονείς, τα έσοδα διατέθηκαν στην οργάνωση, Όλοι Μαζί Μπορούμε.

glovo

JMK for GLOVO: The art of "tsalakonome"

Εμψύχωση και ενδυνάμωση των εθελοντών της GLOVO, προκειμένου να ανυψωθεί το ηθικό τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις μοναδικές του υπηρεσίες. Η τέχνη του “τσαλακώνομαι” στα καλύτερά της!

ETHELON LEADERS

JMK for ETHELON: How leaders create new leaders

Χρηστικό σεμινάριο ηγεσίας στους εθελοντές της ETHELON για το πώς θα μεταδώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και θα δημιουργήσουν καινούργιους ηγέτες από τα νεότερα μέλη.

Νigeria

JMK στο NIDO:
Νιγηριανοί της διασποράς

Σεμινάριο αλλαγής νοοτροπίας προς τους Νιγηριανούς της διασποράς σε όλον τον κόσμο, για το πώς μπορούν να ηγηθούν της αλλαγής που επιθυμούν για τη χώρα τους (Empowering the Nigerian people to Lead Change).

JMK at LAMIA

JMK στο "Έμνευσις" Λαμίας

Ανοιχτό εμψυχωτικό σεμινάριο για τους κατοίκους της Λαμίας, στο πλαίσιο του πρωτοποριακού θεσμού “Έμπνευσις”, έμπνευση και δημιουργία του Έλπι Χρυσοβέργη και της Δώρας Μπίτση.

3o EY ZHN

JMK στο 3ο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ

Η JMK ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ηλία Κατηρτσιγιανόγλου και όλους τους συνδημιουργούς του Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ, με στόχο να στηρίξουν τους ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο και κυρίως να φωτίσουν το δρόμο που κάποιοι ακολούθησαν και νίκησαν.

JMK στο Lifetime Achievements Awards

Παρουσίαση βραδιάς και απονομή βραβείων στην Ένωση Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde της Σκοτίας, στο πλαίσιο του θεσμού Lifetime Achievements Awards. Επίτιμος καλεσμένος ο κος Ανδρέας Σπύρου, κορυφαίος ναυπηγός του Αριστοτέλη Ωνάση.

JMK στην Ελληνική Εταιρία Συστημικών Μελετών

Ομιλία στην Ελληνική Εταιρία Συστημικών Μελετών, με θέμα: Πώς να προσλάβετε και να διοικήσετε Millennials.

JMK στο Σχολείο της Φύσης

Ενδυναμωτική ομιλία για τους γονείς και τους δασκάλους του Σχολείου της Φύσης (Θεσσαλονίκη), στο πλαίσιο μιας εκδρομής αυτογνωσίας, με θέμα: Bringing out the best in me.

JMK στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Ενδυναμωτική ομιλία στην έναρξη του 7ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, με θέμα: Millennials as Customers & Partners, in the Hotel Industry.

JMK στην ethelon days

Ενδυναμωτική ομιλία στους εθελοντές της Ethelon, στο πλαίσιο του ethelon days με θέμα: Generation “V” (“V” for Volunteer).

JMK στο Παν. Πειραιά - Εταιρ. Συστημικών Μελετών

Ενδυναμωτική ομιλία για τους επαγγελματίες και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος CSAP με θέμα: From Managing Change to Leading Change.

JMK στο ICOMIA WORLD MARINAS

Ανθρωποκεντρική  ομιλία στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου ICOMIA WORLD MARINA CONFERENCE 2018, με θέμα: Training Marinas the Anthropocentric Way.

JMK στο Ελληνο - Βουλγαρικό Επιμελητήριο στη Σόφια

Ομιλία για το Ελληνο – Βουλγαρικό Επιμελητήριο στη Σόφια, με θέμα: Ήθος – Πάθος – Λόγος, οι αρχαίοι πυλώνες της αριστείας, από τον Αριστοτέλη στον Covey.

JMK στην Effect

Ενδυναμωτική ομιλία για τα μέλη της Effect, κοινωνική επιχείρηση που βοηθά τους νέους να γίνουν πιο απασχολήσιμοι και να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους, με θέμα: Personal Branding.

JMK στο MINDSPARΚ Αλεξανδρούπολης

Ενδυναμωτική ομιλία στο πλαίσιο του θεσμού Mindspar Αλεξανδρούπολης, με θέμα τη Δημιουργική Νοημοσύνη.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας

BookJMK
DVD JMK

Επικοινωνήστε με τον Γιάννη Καλογεράκη για...

Ενδιαφέρομαι για:

Εδνυναμωτικές και Εμψυχωτικές Ομιλίες, σεμινάρια, Συμβουλευτική, coaching, εκπαιδευτικά προγράμματα. Συνοδοιπόροι μας στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης οι 50-100.000 περίπου εκπαιδευόμενοι μας κάθε έτος.