Δείτε τις καταχωρήσεις της JMK

Δείτε τα εξώφυλλα της JMK (JMK cover stories)

Δείτε τα άρθρα της JMK (JMK articles)

Eνημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα επερχόμενα σεμινάρια της JMK.Οι Αρχές και οι Αξίες μας

Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Ας κάνουμε τους ανθρώπους μας επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός μας. Ας ξεκινήσουμε από το στενό μας οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και ας προχωρήσουμε και στο εργασιακό.
Ακούστε τους ανθρώπους γύρω σας. Οι εταιρείες ψάχνουν για λύσεις σε περίπλοκα συστήματα και στομφώδεις μεθοδολογίες και ξεχνούν να ακούσουν τον πυρήνα τους , τους ανθρώπους τους.

Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι λιγότερο ή περισσότερο ικανοί. Υπάρχουν απλά εργαζόμενοι λιγότερο ή περισσότερο έτοιμοι να αυτοπαρακινηθούν και να γίνουν εντυπωσιακά δημιουργικοί. Και όλοι μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά δημιουργικοί. Αρκεί κάποιος να τους εξηγήσει και να τους πείσει για το λόγο. Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την "προσωπική μας ευτυχία". Ο "επαγγελματισμός" και η σωστή μας συμπεριφορά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την προσωπική μας ευτυχία.

Και η ανθρωποκεντρική εκπαίδευση τους πείθει. Τους πείθει γιατί τους βάζει στο κέντρο της προσοχής, παρέχοντάς τους τρόπους να διαχειριστούν προβλήματα, άγχη, αδιέξοδα. Τους πείθει γιατί τους βοηθά να αντιληφθούν ότι η θετική εργασιακή κουλτούρα, αναβαθμίζει πρώτα τους ίδιους και μετά την επιχείρηση. Τους πείθει ότι αυτοί, οι ίδιοι είναι η επιχείρηση. Κι αν ενεργοποιηθούν και γίνουν δημιουργικότεροι, παραγωγικότεροι και πιο αποτελεσματικοί θα ωφελήσουν πρώτα τους εαυτούς τους και ύστερα τον εργοδότη τους.

Μέσω της ανθρωποκεντρικής εκπαίδευσης οι άνθρωποι μαθαίνουν να ταυτίζουν την προσωπική τους ευτυχία και ευημερία με την ευημερία και την πρόοδο του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Πρόκειται για σύμπλευση συμφερόντων, για διμερή φροντίδα και αμοιβαία προσφορά.

JMK Seminars

Ζητήστε τον Γιάννη Καλογεράκη για ένα σεμινάριο

JMK Keynote Speeches

Ζητήστε τον Γιάννη Καλογεράκη για μία ομιλία (keynote speech)

JMK DVDs

Αγορά και πληροφορίες για όλα τα DVDs.

JMK DVDs (Πακέτα)

Δείτε όλα τα οικονομικά πακέτα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.