Δείτε τις καταχωρήσεις της JMK

Δείτε τα εξώφυλλα της JMK (JMK cover stories)

Δείτε τα άρθρα της JMK (JMK articles)

Eνημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα επερχόμενα σεμινάρια της JMK.Ποιοι είμαστε

Η JMK είναι η πλέον εξειδικευμένη ελληνική εταιρία για Ανθρωποκεντρική Εκπαίδευση, Ανάπτυξη, Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ιδρύθηκε το 1982 στη Γλασκόβη της Σκοτίας και επί 33 χρόνια οργανώνουμε ενδοεπιχειρησιακά κυρίως σεμινάρια, δραστηριοποιούμενοι στην ελληνική , κυπριακή αλλά και ευρωπαϊκή αγορά.

Μέχρι σήμερα οι μεγαλύτερες ελληνικές, κυπριακές και πολυεθνικές εταιρίες, μας εμπιστεύθηκαν για την ανάπτυξη του προσωπικού τους και μοιράστηκαν μαζί μας το πάθος μας για τον άνθρωπο. Η εκπαιδευτική μεθοδολογία της JMK μετουσιώνει την κουλτούρα της κάθε εταιρίας σε ενέργειες καθημερινής πρακτικής για τους εργαζόμενους, με θετική κατάληξη στην παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητά τους. Συνοδοιπόροι μας στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης οι 50-100.000 περίπου εκπαιδευόμενοί μας κάθε έτος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και βασικός εισηγητής Γιάννης Καλογεράκης, με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά και σημαντική καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος εταιριών, έχει ταυτίσει το όνομά του με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Από το 1995 που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ), όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα φέρουν πλέον τη σφραγίδα της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης με στοιχεία EQ. Με επιτυχία ασκούμε και Υπαίθρια Βιωματική Εκπαίδευση σε συσχέτιση με τις αρχές του σύγχρονου Management (Outdoor Corporate Training) σε συνεργασία με την ΕΥ ΖΗΝ & τη Scoutway ενώ από το 2004 ο Γιάννης Καλογεράκης πραγματοποιεί με θεαματικά αποτελέσματα, Ενδυναμωτικές & Εμψυχωτικές ομιλίες στο πλαίσιο ετήσιων εταιρικών συναντήσεων, εταιρικών δείπνων, εκθέσεων και διεθνών συνεδρίων.

JMK Seminars

Ζητήστε τον Γιάννη Καλογεράκη για ένα σεμινάριο

JMK Keynote Speeches

Ζητήστε τον Γιάννη Καλογεράκη για μία ομιλία (keynote speech)

JMK DVDs

Αγορά και πληροφορίες για όλα τα DVDs.

JMK DVDs (Πακέτα)

Δείτε όλα τα οικονομικά πακέτα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.