Ομιλίες

Ομιλίες

Ενδυναμωτικές - παρακινητικές ομιλίες σε ετήσιες εταιρικές συναντήσεις
Ενδυναμωτικές ομιλίες σε συνέδρια - Κλείσιμο συνεδρίων
Ενδυναμωτικές ομιλίες προ δείπνου σε συνέδρια
Ενδυναμωτικές ομιλίες σε εκθέσεις

Ενδυναμωτικές ομιλίες, που αγγίζουν τους εργαζόμενους εμψυχώνοντάς τους, δίνοντας λύσεις σε εργασιακά ζητήματα και διεξόδους σε προσωπικά θέματα, που τους απασχολούν, ενδυναμώνοντας τον επαγγελματισμό τους. Ο Γιάννης Καλογεράκης είναι απλός, προσιτός, κατανοητός και ευθυγραμμισμένος με τις ανάγκες, ιδιαιτερότητες και συγκεκριμένες εταιρικές ανησυχίες των
εργαζομένων.

Οι ομιλίες αυτές αγγίζουν και ενδυναμώνουν τον επαγγελματισμό, την ηθική, τη συνέπεια, το κουράγιο και προσφέρουν στο όραμα, ενισχύοντας τις αρχές και τις αξίες των επιχειρήσεων.

Απευθυνόμενος σε μεγάλα ακροατήρια (εταιρικές συναντήσεις, διεθνή συνέδρια κ.α.) ο Γιάννης Καλογεράκης, ως έμπειρος επαγγελματίας εκπαιδευτής / ενδυναμωτής, γνωρίζει πώς να συναρπάζει το ακροατήριο, να το ευαισθητοποιεί, να το συγκινεί εκεί που χρειάζεται, να το ενθουσιάζει και τέλος να το διασκεδάζει ευχάριστα.

Το χιούμορ, η αμεσότητα και
η μεταδοτικότητα είναι
από τα σπουδαιότερα όπλα του.
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας

BookJMK
DVD JMK

Επικοινωνήστε με τον Γιάννη Καλογεράκη για...

Ενδιαφέρομαι για:

Εδνυναμωτικές και Εμψυχωτικές Ομιλίες, σεμινάρια, Συμβουλευτική, coaching, εκπαιδευτικά προγράμματα. Συνοδοιπόροι μας στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης οι 50-100.000 περίπου εκπαιδευόμενοι μας κάθε έτος.